Recover your password.
A password will be e-mailed to you.
Każdy z nas ma ulubione swoje przyprawy oraz ulubione mięsa , więc na spokojnie możesz je wybrać według upodobań własnych. Koniecznie spróbuj, a zobaczysz jakie są pyszne!
1. W mleku namocz bułkę, nadmiar płynu odciśnij. W drobną kostkę pokrój obraną cebulę, o drobnych oczkach na tarce zetrzyj umytą oraz obraną marchew.
2. W misce wymieszaj oba mięsa, dodaj jajko, marchew, cebulę oraz namoczoną bułkę. Przypraw pieprzem oraz solą , na pięć części podziel mięso, następnie z niego uformuj kieszonki ( pokazane na zdjęciu).
3. Na blaszkę, która została wysmarowana olejem układaj gotowe kieszonki, następnie wbij do każdej kieszonki po jednym surowym jajku. Przypraw solą.
4. Przygotowane kieszonki piecz przez 35 minut w rozgrzanym piekarniku do 180 stopni. Zanim podasz udekoruj posiekaną, świeżą zieleniną kieszonki. Życzę smacznego!