Pyszne ciasto bez pieczenia: Z tego przepisu zrobisz je raz dwa. Sekretem jest jeden składnik
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.
Takim, który będziesz mógł zrobić każdego dnia? Bez konieczności pieczenia? W takim razie zapraszam do lektury poniższego wpisu.
Z pewnością chciałabyś wiedzieć, z czego składa się ów ciasta?
1. Na początek przygotuj sobie formę. To jaki będzie miało kształt Twoje ciasto, zdecydujesz sama.
2. Biszkopty namocz w misce z mlekiem.
3. Namoczone biszkopty, poukładaj ciasno w formie.
4. Przygotuj budyń, zgodnie z instrukcją na opakowaniu, a kiedy lekko przestygnie – wyłóż go równomiernie na warstwie biszkoptów. Wygładź i odstaw do całkowitego wystygnięcia.
5. Z pomocą miksera na wysokich obrotach lub trzepaczką, ubij śmietankę.
6. Wyłóż ubitą śmietankę równomiernie na całej powierzchni.
7. Teraz ułóż kolejną warstwę biszkoptów i polej je polewą czekoladową.